fbpx „Белла Академия” отваря врати за външни компании | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

„Белла Академия” отваря врати за външни компании

„Белла Академия”, проект на хранителния холдинг „Белла България”, отваря вратите си за външни компании, стана ясно на първия регионален Job Fair, който се проведе в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”.

„Белла Академия” е иновативно бизнес решение, което създава допълнителни ползи както за обучаващите се в нея, така и за бизнес партньорите им”, коментира Златислава Медарова, директор „Човешки ресурси” на „Белла България”. Академията предлага обучения в сферите на продажбите и популярните като меки умения – лидерство, управление на екипи, превенция на стреса, асертивно поведение, комуникациони умения, управление на промяната, управление на взаимоотношенията, управление на времето и приоритетите и др. С обучението в сферата на продажбите за служителите на „Белла България” Академията спечели годишната награда на Българската асоциация за управление и развитие на човешките ресурси в категорията „Учене и развитие”.

През последните години „Белла България” развива активно дейността си в сферата на обучението и развитието на служителите си и работи по програми за подпомагане на младите специалисти в областта на хранително-вкусовата индустрия в избора им за бъдеща професионална реализация. „Таланти” е най-новата програма на компанията насочена към продължаващото развитие на най-успешните й служители.

Традиционно компанията провежда и платени летни стажове, по време на които студентите имат възможността да работят в екипи с висококвалифицирани технолози и инженери с международен опит, иновативно мислещ маркетингов екип, утвърдени специалисти с дългогодишен опит в различни страни в сферите на производството, логистиката, търговията, счетоводството, финансите, информационните технологии, човешките ресурси.