fbpx Белослава обръща поглед към диското | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Белослава обръща поглед към диското

Белослава обръща поглед към диското

 

Съвременен прочит и поглед към доброто старо диско е в основата на най-новият проект на Белослава, който ще бъде представен ексклузивно в столичния клуб Carrusel на 7 април, а в основата на събитието стоят организаторите от Event Academy Bulgaria.

Изпълнителката на "Красотата" и музикантите й ще пренесат феновете в първородния клуб на диското, а именно култовият "Студио 54". "Публиката ще може да се наслади на диското в целият му блясък, музикалност и темперамент. „Отнесено към днешно време, то има своите множество  продължения в съвременната музика. Едно от наи-популятните му лица днес е ''хаус музиката'', особено онзи по-топъл, мек и вокален хаус, който е пълен с душа и за това се казва солфул хаус", разказва в аванс Белослава за партито.

Заедно с нея на сцената ще музицират Антони Рикев - китара и програминг, Радослав Славчев - бас, Николай Данев - барабани, Елена Кокорска - вокали и диджеят Мартен Роберто.
Целият клуб ще бъде отрупан с диско топки, гирлянди, ще се разлива класно шампанско, а множеството танцуващи хора ще станат част от най-доброто диско парти, правено в скоро време у нас.