fbpx Бизнесът в подкрепа на висшето образование | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Бизнесът в подкрепа на висшето образование

Бизнесът в подкрепа на висшето образование

На 01 декември 40 компании на българския пазар ще се борят за отличие в 5 различни категории Номинираните се определят от миналогодишните носители на бизнес наградите на „Брейн Сторм Консулт”. Специално жури с представители на бизнеса у нас оценява всяка номинация по предварително определни критерии и ще посочи по трима печеливши в категория. Има предвидена и специална награда за професионално отразяване на бизнеса у нас, която се присъжда на медия.

Освен отличията за успешни бизнес практики за 2011 г., на церемонията по обявяването на годишните бизнес награди на „Брейн Сторм Консулт”, като инициатори на „Общество за лоялност”, фирмата ще връчи студентски стипендии и ще оповести стажантски места. Сдружението си постави за цел да работи за създаването на практически насочени студентски програми и привлече като партньор в каузата Министерството на образованието, науката и младежта. Именно като част от това сътрудничество, министър Сергей Игнатов ще получи пакет от 30 стажантски практики, осигурени от членовете на „Общество за лоялност”, който ще бъде разпределен в програма на министерството за осигуряване на стажантски места.

Стипендиите, които ще бъдат обявени на 1-ви декември като част от програмата на „Общество за лоялност” в подкрепа на българското висше образование са:
- Пълна стипендия за студент в новосъздадената по предложение на „Общество за лоялност” специалност „Счетоводство и контрол” в СУ „Св. Климент Охридски”;
- 5 частични магистърски стипендии в българските програми на ВУЗФ;
- 5 частични “Cisco”стипендии.