fbpx България се представя на туристическото изложение "Ваканция" в Брюксел | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

България се представя на туристическото изложение "Ваканция" в Брюксел

България се представя на туристическото изложение "Ваканция" в Брюксел

В рамките на 52то международно туристическо изложение „Ваканция” в Брюксел с над 750 изложители от цял свят, България е представена в рамките на щанда на най-новата международна туристическа организация Дунавски компетентностен център (ДКЦ).

Присъстват Любомир Попйорданов Председател на УС на БААТ, туроператорът Одисея-ин и Русенския център за бизнес развитие. В качеството си и на Председател на самия Дунавски компетентностен център, г-н Попйорданов заедно с г-жа Гордана Пламенац (Туристическа организация на Сърбия) откриха изложението в присъствието на държавния секретар по туризма на Сърбия, на Франкофонска Белгия и на Белгийска Фландрия и посланници на няколко страни. На видео стена на Дунавския компетентностен център,България се представя с 2 презентации на теми: „Дестинация България” и „Дунавска България” (между Балкана, Дунава и Черно море). Разноските по представянето на страните от средния и долен Дунав се поемат от Проект на Германското федерално правителство, чрез службата GIZ.