fbpx Менторска програма ще подпомага млади предприемачи | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Менторска програма ще подпомага млади предприемачи

Менторска програма ще подпомага млади предприемачи

етикети

Младите хора, които имат идея и желание да развият собствен бизнес, да извървят началните стъпки при създаване на стартъп, трупайки знания и опит чрез практика вече могат да се възползват от проекта на Start It Smart – Pre-Accelerator. Програмата представлява 10-седмичен цикъл от обучения, менторства и тренинги, предоставящи всички необходими знания, умения и ресурси, чрез които всяка стартираща компания ще се подготви за следващата стъпка – влизане в акселератор, намиране на инвеститор или директно излизане на пазара.

Програмата е отворена за екипи с иновативни бизнес идеи, които ще получат безплатно работно място, обучителна програма, обхващаща всички направления при стартиране на бизнес, качествена менторска програма, връзка с акселератори и инвеститори, безплатни услуги и много други.

Друга основна цел на екипа на програмата е да стимулира все повече млади хора без опит в сферата на бизнеса да разпознаят предприемачеството като възможен път за кариерно развитие, получавайки необходимата подкрепа от самото начало. Участието на екипите в първия цикъл на програмата ще бъде напълно безплатно. Апликационният прозорец е отворен до 09.02.2014 г., а самата програма ще се проведе в периода 04.03.2014 до 18.05.2014 г.

Facebook коментари