fbpx Българската платформа nPloy предлага все повече възможности за намиране на работа | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Българската платформа nPloy предлага все повече възможности за намиране на работа

Водеща снимка
Да

Българската платформа nPloy предлага все повече възможности за намиране на работа

Над 150 компании се довериха и предлагат свободни работни позиции чрез уникалната онлайн платформа nPloy. Броят на активните й потребители вече надхвърля 25 000. Иновативното приложение, създаденo от български предприемачи, е изцяло базирано на променящите се нужди и съвременните навици на висококвалифицираните кадри, които търсят активно или пасивно нови възможности за професионално развитие.

Кандидатите получават пълна анонимност до проявата на взаимен интерес, а параметрите в обявата на работодателя съдържат цялата нужна информация, включително и размера на предлаганата заплата. От друга страна компаниите достигат до правилния кандидат чрез специални алгоритми, които улесняват и гарантират точното таргетиране.

За да отговарят на пазарните нужди изцяло и своевременно, създателите на nPloy постоянно подобряват и добавят нови функции на приложението и платформата. Поради създалата се ситуация отскоро освен чат, те добавиха и възможност за директен видео разговор в платформата. Така целият процес за кандидатстване – от създаването на профил до провеждането на интервю за работа, се извършват на едно място, спестявайки време и на двете страни.

Предлаганите позиции са основно от компании от сферата на ИТ, аутсорсинг, финанси, продажби, маркетинг и др. Поради тази причина, в приложението могат да се открият кандидатури на експерти с висока квалификация. Всеки заинтересован може да свали nPloy на мобилния си телефон безплатно, да създаде лесно профил и да стане част от професионалната мрежа от таланти, до която имат достъп най-добрите работодатели в България.

„Всеки се е сблъскал с неясни обяви за работа и е загубил доста време в търсенето на подходящо предложение. Страхът да не бъде разкрит от настоящия си работодател е също сериозен проблем, въпреки че всеки има право да избира къде да работи и как иска да се развива. От друга страна, компаниите не разполагат с време и ресурси за сериозно проучване и откриване на правилния талант за дадена позиция. nPloy не е поредната платформа за обяви, а мрежа за създаване на професионални връзки и не се движи от трендове, а от нуждите на хората“, сподели Константин Цонев, един от създателите на приложението.

След успешното представяне на услугата в страната ни, екипът зад иновативното приложение започва и предлагането му в останалата част от Централна и Източна Европа.