fbpx Българската платформа nPloy предлага все повече възможности за намиране на работа | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Българската платформа nPloy предлага все повече възможности за намиране на работа

Над 150 компании се довериха и предлагат свободни работни позиции чрез уникалната онлайн платформа nPloy. Броят на активните й потребители вече надхвърля 25 000. Иновативното приложение, създаденo от български предприемачи, е изцяло базирано на променящите се нужди и съвременните навици на висококвалифицираните кадри, които търсят активно или пасивно нови възможности за професионално развитие.

Кандидатите получават пълна анонимност до проявата на взаимен интерес, а параметрите в обявата на работодателя съдържат цялата нужна информация, включително и размера на предлаганата заплата. От друга страна компаниите достигат до правилния кандидат чрез специални алгоритми, които улесняват и гарантират точното таргетиране.

За да отговарят на пазарните нужди изцяло и своевременно, създателите на nPloy постоянно подобряват и добавят нови функции на приложението и платформата. Поради създалата се ситуация отскоро освен чат, те добавиха и възможност за директен видео разговор в платформата. Така целият процес за кандидатстване – от създаването на профил до провеждането на интервю за работа, се извършват на едно място, спестявайки време и на двете страни.

Предлаганите позиции са основно от компании от сферата на ИТ, аутсорсинг, финанси, продажби, маркетинг и др. Поради тази причина, в приложението могат да се открият кандидатури на експерти с висока квалификация. Всеки заинтересован може да свали nPloy на мобилния си телефон безплатно, да създаде лесно профил и да стане част от професионалната мрежа от таланти, до която имат достъп най-добрите работодатели в България.

„Всеки се е сблъскал с неясни обяви за работа и е загубил доста време в търсенето на подходящо предложение. Страхът да не бъде разкрит от настоящия си работодател е също сериозен проблем, въпреки че всеки има право да избира къде да работи и как иска да се развива. От друга страна, компаниите не разполагат с време и ресурси за сериозно проучване и откриване на правилния талант за дадена позиция. nPloy не е поредната платформа за обяви, а мрежа за създаване на професионални връзки и не се движи от трендове, а от нуждите на хората“, сподели Константин Цонев, един от създателите на приложението.

След успешното представяне на услугата в страната ни, екипът зад иновативното приложение започва и предлагането му в останалата част от Централна и Източна Европа.