fbpx Българската ПР агенция United Partners създава своя международна мрежа от партньорски ПР и маркетинг агенции | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Българската ПР агенция United Partners създава своя международна мрежа от партньорски ПР и маркетинг агенции

Българската ПР агенция United Partners създава своя международна мрежа от партньорски ПР и маркетинг агенции

Една от най-старите и опитни български агенции в комуникационния сектор в Централна и Източна Европа United Partners, обявиха подписването на договори с редица доверени партньори в региона. Причината за създаването на тази мрежа е да се откликне на нуждите на компании и марки за мулти-маркет обслужване в сферата на корпоративните и маркетинг комуникации. Това се отнася както за български компании, които искат да излязат на нови пазари, така и за международни компании, които имат нужда от координирани комуникационни стратегии за два, три или повече пазара.

В днешния изключително динамичен свят, United Partners вярва, че една от основните им силни страни е способността за иновации и междупазарно стратегическо планиране, базирано на задълбочени данни и анализи. 

„Започнахме този проект със страните, за които имахме най-много запитвания през последните две години. Вече подписахме договори с няколко много силни агенции, с които сме работили през годините. Това е само началото на нашия амбициозен проект за глобална мрежа от партньорски агенции, защото вярваме в силата на обединението на ресурси, знания и опит в името на успеха на нашите клиенти. Освен това, обединени,  сме по-силни.” сподели Мария Бенгтссон, основател и CEO на United Partners.

United Partners вече са реализирали концепции и стратегии на повече от един пазар, като в преди две години грабна световната награда на IPRA за най-добра международна комуникационна кампания за проект реализиран в 28 страни в рамките на 3 години. Днес агенцията е готова да изведе услугите си на следващото ниво, като предлага изцяло да създава и реализира повече и по-успешни многопазарни кампании. Освен че ще спестят време, клиентите ще се радват на по-гладък, безстресов процес на работа и възможност да достигнат до нови пазари по-лесно и добре координирано. Така ПР и маркетинг мениджърите ще имат време и ресурси да се фокусират върху по-важни стратегически дейности, върху своето развитие, върху нови иновативни и креативни решения за бизнеса. 

Facebook коментари