fbpx Български фирми на ИТ изложение в Истанбул | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Български фирми на ИТ изложение в Истанбул

Български фирми на ИТ изложение в Истанбул

14 български фирми от технологичния бранш ще участват в международното изложение „CeBIT Bilişim Eurasia”, Истанбул, Турция. Участието им организирано от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ), ИКТ Клъстер и Фондация “Приложни изследвания и комуникации” (ARC FUND).
Изложението Cebit Bilisim 2011 се е наложило като най-важния форум за информационни и комуникационни технологии в региона на Балканския полуостров и Близкия Изток, а бурното развитие на турската икономика през последните години увеличава неговото значение. Събитието е много добра възможност за българските ИКТ компании да открият нови клиенти, търговски или технологични партньори, както и да се запознаят с най-новите тенденции в сектора.
В рамките на изложението, на 7 октомври, на българския щанд (зала 3, А35) ще се проведе и Български ден, на който ще присъстват представители на правителството ни, партньори и други официални лица. Също така ще се организират и международни брокерски дни в областта на информационните и комуникационните технологии.

Facebook коментари