fbpx Българско участие на CeBit в Хановер | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Българско участие на CeBit в Хановер

Българско участие на CeBit в Хановер

25 български фирми участват на Международната изложба за информационни и комуникационни технологии Cebit 2014 в Хановер, Германия, в периода 10 – 14 март 2014 г.

Международната специализирана изложба CeBit е една от най-големите в света прояви в областта на информационни и комуникационни технологии. В миналогодишното издание в нея са участвали 4 000 изложители от 70 държави, а броят на посетителите надхвърли 300 хиляди.

На CeBit 2014 са представени осем тематични направления и специални предложения за конкретни целеви групи: интегрирани информационни системи за управление на компании (ERP) и анализ на данни, управление на информационните ресурси и корпоративната информация (ECM), уеб и мобилни решения, IT услуги, сигурност, комуникация и мрежи, инфраструктура и център за съхранение на информацията, изследвания и иновации.

Българският национален щанд (Hall 6, Stand B50) в Hannover Messe се разполага на площ от 300 кв.м. Със средствата на проекта Агенцията поема разходите на нашите участници за: наем на изложбена площ, проектиране и изграждане на щанд, наемане на оборудване и обзавеждане, регистрация на изложителите, включване на изложителите в официалния каталог, рекламиране на участието.

Facebook коментари