fbpx Блокчейн проекти в надпревара за награда на форум в София | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Блокчейн проекти в надпревара за награда на форум в София

Повече от 50 блокчейн стартъпи от 10 държави в Централна и Източна Европа са изпратили свои проект за участие в блокчейн конкурса, CEE Block София в партньорство с Телелинк.

В надпреварата за инвестиция в размер на 250 000 евро влизат блокчейн решения от сферата на образованието, здравеопазването, supply chain management и много други интересни области на приложение на новата технология.

Предварително са селектирани девет проекта, които ще получат правото да участват във финалната фаза с представяне на проектите си в рамките на CEE Block София на 25 и 26 октомври в София Тех Парк,
Най-големият стратегически форум за блокчейн, технологии и иновации в Централна и Източна Европа - CEE Blocк София - ще събере топ политици и водещи международни компании в София Тех Парк на 25-26 октомври. Целта на форума е обсъждане на блокчейн стратегията на Европейската комисия и страните членки от правна, регулаторна, данъчна, икономическа, социална и обществена гледна точка, в духа на единния европейски цифров пазар и нуждите на бизнеса, който работи върху блокчейн технологията.