fbpx Софика Груп е вече TeleTech | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Софика Груп е вече TeleTech

Софика Груп е вече TeleTech

Българската компания Софика Груп променя своето име и вече е TeleTech. От присъединяването си през 2014 г. към TeleTech до днес, Софика отбеляза сериозен прогрес в своя бизнес и завършва успешно своя преход от компания за аутсорсинг на бизнес процеси към такава, която е фокусирана изцяло върху управление на потребителското преживяване.

Съвместната работа на двете компании предоставя също и достъп до българския пазар на ключови клиенти на TeleTech. Именно това има важна роля за инвестициите и по-голямото присъствие на световната компания в региона.

България е призната за една от най-добрите аутсорсинг дестинации в Европа и света. Центровете на Софика са едни от най-привлекателните за клиентите, поради техните технологични и езикови възможности. Специалистите на компанията осигуряват услуги на 26 езика. В резултат на успешната работа, през изминалата година Софика Груп привлича много нови клиенти, повечето от които са от САЩ. Компанията има също и един от най-високите резултати за удовлетвореност на клиентите в глобалното проучване на TeleTech. През 2015 г. Софика отчете значителен ръст на приходите спрямо предишната година.

С офиси в София и Пловдив и в Скопие, Македония в момента TeleTech търси да наеме все повече специалисти с немски, френски, португалски, испански, италиански и английски език.  

Facebook коментари