fbpx Brother пуска нови принтери със система за презареждане на мастило | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Brother пуска нови принтери със система за презареждане на мастило

Brother стартира продажбите на изцяло нова продуктова линия принтери със система за презареждане на мастило. Печатът е улеснен и по-достъпен с най-новата продуктова гама принтери Inkbenefit Plus от Brother.

Тя обхваща седем нови устройства – четири от моделите идват с комплект стартови консумативи за до 15000 страници разпечатки: MFC-T920DW, DCP-T720DW, DCP-T520W и DCP-T525W; а три от устройствата разполагат със стартови консумативи за печат на 7500 страници: DCP-T420W, DCP-T425W и DCP-T220.

Всяко от устройствата в тази продуктова линия има лесна за употреба система за мастило с голям капацитет, която може да принтира до 7,500 страници с черен цвят и до 5,000 страници с циан, жълто и магента мастило. Всички принтери са първоначално оборудвани с бутилки за мастило с пълен капацитет.

Всички модели от новата серия предлагат висококачествен печат при 1200 x 6000 dpi и  постигат голям обем от разпечатки, като значително намаляват разходите за печат на страница и честотата на пълненето на мастилото.