fbpx БТПП раздаде годишните си награди | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

БТПП раздаде годишните си награди

БТПП раздаде годишните си награди

За 20-ти път БТПП връчи Годишните награди си награди за постижения в категориите: водещи български фирми в бизнес класацията "Топ 100"; регионална палата; браншова организация; посланик; чуждестранен търговски представител; медия; журналист.

Бронзова статуетка “Хермес” и грамота за първо място сред фирмите в категория “Топ 100 фирми, класирани по максимална величина на печалбата на 100 лв. собствен капитал през 2012 г.” получи Спорт лайн елит" ЕООД, гр. София.

Бронзова статуетка “Хермес” и грамота за Първата награда в новата категория “Топ 100 фирми, класирани по намаление на задълженията през 2012 г. спрямо 2011 г., при реализиран положителен финансов резултат и ръст на нетните приходи от продажби през 2012 г. спрямо 2011 г.“ получи "Токоми" ООД, гр. Перник.

Бронзова статуетка “Хермес” и грамота за първо място сред фирмите в категория "Топ 100 фирми, класирани по изменението на нетните приходи от продажби 2012/2011" получи "Ивелинстрой“ ЕООД, гр. София

Плакет и грамота за първо място в категория “50 фирми, класирани по изменението на финансовия резултат през 2012 и 2011 г.“ получи "Благоевград – БТ" АД, гр. Благоевград.

За първо място в категория “ТОП 10 х 6” – фирми с максимални приходи от продажби за 2012 г. в Националните райони награди (плакет и грамота) получиха:

- Северозападен район - Златна Панега цимент АД, гр. Златна Панега;

- Северен-централен - "Амилум – България" ЕАД, гр. Разград;

- Североизточен - „Параходство Български Морски Флот“ АД, гр. Варна;

- Югозападен - "Мобилтел" ЕАД, гр. София;

- Югоизточен - "Мини Марица – изток" ЕАД, гр. Раднево;

- Южен-централен - "Биовет" АД, гр. Пещера.

Бронзова статуетка “Хермес” и грамота в категория “Браншова организация” за 2013 г. получи Българска асоциация на търговците на медицински изделия

Бронзова статуетка “Хермес” и грамота в категория “Регионална търговско-промишлена палата/камара” в системата на БТПП получи за 2013 г. Варненска търговско-индустриална камара.

В категория “Посланик” за 2013 г. с бронзова статуетка “Хермес” и грамота бе награден Н. Пр. Антон Пакурецу, извънреден и пълномощен посланик на Румъния в Република България, за изключителния му принос за развитие на двустранните икономически отношения.

Бронзова статуетка “Хермес” и грамота в категория “Чуждестранен търговски представител” получи Александър Миличевич, съветник търговски въпроси в Търговска служба към Посолството на Република Сърбия в Република България, за изключителния му принос за активизиране на икономическото сътрудничество между Република България и Република Сърбия.

БТПП отличи за 2013 г., медия и журналист. Съпричастността на медиите даде възможност представителите на икономическите среди да получават достъп до всички сигнали на бизнеса за нуждата от подобряване на икономическата среда и живот в страната.

С плакет и грамота в категория "Медия" за 2013 г. БТПП награди Вестник "Стандарт" за обективно представяне ролята на БТПП като най-голяма национална работодателска организация в деловия живот на страната, за отразяване на позициите на членовете й по актуални проблеми и за редовно излъчване на новини от ежедневната й работа.

В категория журналист за 2013 г. БТПП награди с плакет и грамота Наталия Ганчовска - журналист в Програма "Хоризонт" на Българското национално радио за обективно отразяване на позициите на БТПП и на нейните членове по актуални стопански теми, с ясен сигнал за проблемите на българския бизнес и ролята на Палатата в негова защита.

Facebook коментари