fbpx CeraVe с три нови продукта за проблемна кожа | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

CeraVe с три нови продукта за проблемна кожа

CeraVe, в сътрудничество с дерматолози, разработи ефективна формула с киселини, ретинол и серамиди под формата на линията Blemish Control, която влияе на неравностите по кожата, като в същото време успокоява и я възстановява, запазвайки нейната защитна функция.

CeraVe Почистващ гел за кожа, склонна към несъвършенства и CeraVe гел за кожа, склонна към несъвършенства, са в основата на ежедневната рутина за кожа, склонна към акне. Резултатите идват много бързо, защото са забележими само след 3 дни: по-малко зачервяване (-45%), по-добра текстура на кожата (35%) и по-малко видими пори.

За премахване на белезите, които понякога остават на мястото на стари несъвършенства, CeraVe разработи CeraVe Серум с ретинол за равномерен тен на кожата,  за равномерен вид на кожата, който помага за възстановяване на защитната бариера и я прави гладка на допир. Ретинолът е известен като анти-ейдж съставка, но е ценен и при лечението на акне, тъй като намалява секрецията на себум и видимостта на пигментацията, а в този серум е представен в капсулирана форма.

Цялата линия за кожа, склонна към несъвършенства, съдържа уникална формула с три основни серамида, които са от растителен произход и химически много близки до кожните серамиди и са основна съставка на всички продукти CeraVe. Серамидите обикновено съставляват до 50 процента от липидната мембрана на нашата кожа и са отговорни за нейната хидрация и устойчивост на външни влияния, а хората, склонни към акне, имат по-малко от тях.