fbpx Citroen с нов автосалон в София | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Citroen с нов автосалон в София

Търговско-сервизният център „Ес Еф Ей Ритейл София-1“ (SFA Retail София-1) на бул „Цариградско шосе“ №236 премина пълно обновление и освен традиционната за дейността си марка Peugeot вече ще предоставя и пълен комплект услуги за клиентите на Citroen. Комплексът е част от дилърската мрежа SFA Retail на SFA и следва мултибранд концепцията на Stellantis, предлагайки всички удобства за клиентите в модерна среда.

За преустройството и цялостното ребрандиране на комплекса е вложена инвестиция над 1 260 000 лева, насочена към обособяването на шоурум на Citroen, пълна трансформация на шоурума на Peugeot, обновяване на складовите помещения, инсталации по цялата сграда, както и модернизиране на сервизната база, където ще се обслужват и ремонтират не само автомобили Peugeot и Citroen, но също така и Opel.

„С включването на Citroen в портфолиото ни ще се превърнем в първия функциониращ мултибранд център в София, който ще продава и тази марка. Това ни дава добри пазарни възможности, но и ни задължава да подходим много отговорно към клиентите ѝ и да работим усърдно за повишаване на нейния имидж и доверието в нея - сподели управителят на SFA Retail София-1 Христо Каралийски по време на официалното откриване на 8 юни пред гостите на събитието и допълни – Вярвам, че дългогодишният ни опит в бранша, любовта ни към марките, които представляваме, и не на последно място невероятният екип, който изградихме през годините, са движещата ни сила, която ще бъде високо оценена от клиентите и ще ги кара да се чувстват винаги добре дошли в новия ни мултибранд център.“

Открит през 1996 г. като първия собствен търговско-сервизен комплекс от ритейл мрежата на SFA, днес SFA Retail София-1 е едно от най-успешните дилърства на компанията и се очаква тази година да реализира над 800 продажби на нови и употребявани автомобили – вече включващи и марката Citroen.

Шоурумът на Citroen се простира на 245 кв.м от общо 1500 кв.м застроена площ. В SFA Retail София-1 всеки посетител може да се запознае отблизо и да тества всички актуални модели на марката, включително най-новите: Ami, C4, C4X и C5X, отличаващи се с френски чар и елегантност, както и предназначените за бизнеса Berlingo, Jumpy и Jumper.

„Това е първият шоурум на Citroen в София, който отговаря на най-новите стандарти на производителя. С помощта на екипа на SFA Retail София-1, които са доказани професионалисти, целим да достигнем до всички любители на марката, както и да спечелим нови такива – сподели Станислав Панчев, бранд директор на Citroen. – Още от основаването си през 1919 г. Citroen е разпознаваема с комфорта, който автомобилите ѝ предлагат. Днес, този приоритет за компанията намира израз в програмата Citroen Advanced Comfort®, предназначена да достави нов вид изживяване на борда. Затова сме сигурни, че предоставяме най-доброто усещане у клиентите ни, защото „Нищо не ни движи така, както Citroen”.”