fbpx Dacia и Dunav Ultra обявявиха партньорство за предстоящото предизвикателство през | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Dacia и Dunav Ultra обявявиха партньорство за предстоящото предизвикателство през

Dacia обяви партньорството си с Dunav Ultra (4-5 септември 2023), най-дългият туристически веломаршрут в България. Многодневното приключение на велосипед в България стартира преди 10 години като туристически веломаршрут, а днес предлага на своите привърженици мобилно приложение, комплект за пътешествие по маршрута и възможности за забавни приключения сред природата и популяризиране на региона, откъдето маршрутът преминава.

С общо разстояние от 740 км Dunav Ultra свързва най-северозападното населено място на страната с. Куделин (общ. Брегово) с най-североизточното населено място с. Дуранкулак на Черно море.

За Dacia партньорството с Dunav Ultra е възможност за двете организации да се обединят около общите си цели и ценности като октивен начин на живот, приобщаване и разширяване на хоризонтите. 

Чрез партньорството си с Dunav Ultra Dacia предизвиква членовете на Duster Adventure Club, клубът за собственици на Dacia Duster, да изследват нови територии със своите автомобил и семейство. Всеки член на клуба при попълване на специална регистрационна форма има възможност да получи като подарък лимитиран комплект Duster Adventure Club x Dunav Ultra, включващ специални изненади от двата партньора.

С помощта на пакета членовете на Duster Adventure Club ще имат възможност да планират пътешествия до 26 нови и интересни локации в Северна България.

Членовете, включили се в инициативата, ще имат възможност да обменят опит и впечатления за локациите, но и, тъй като красотата на района е необятна, да дават предложения за нови интересни места, които си заслужава да бъдат посетени. Инициативата е в унисон с генералната идея на клуба, стартирал преди 9 години, а именно безценни пътешествия със семейството и неповторими моменти в компанията на своя любим автомобил.

Членовете на клуба могат да заявят своя лимитиран комплект тук: http://club.dacia.bg/