fbpx Незабравимо преживяване с ATV в Пирин | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Незабравимо преживяване с ATV в Пирин

Ние обичаме планината, активния начин на живот, приключенията, силните усещания и спорта. Отраснали в подножието на планината, възползвайки се от всички нейни дадености, водени от желанието за активен живот и безброй приключения, свързани с планини, пътувания и спорт, решихме да създадем ATV TOURS BANSKO.

Можем да твърдим вече, че благодарение на нашия опит, сме готови да предоставим професионален съпорт в ATV (All terrain vehicle) туровете, които предлагаме, както и да сме част от комфорта на вашето приключение.
Нашата база е разположена в подножието на Пирин планина (гр. Банско), откъдето започват безброй възможности да ви разкрием по незабравим начин голяма част от красивите планини и кътчета на страната.

Красотата на природата

Преходите с ATV са един от интересните и приключенски начини да преживеете силни емоции и да достигнете до места с уникални гледки на териториите на три различни планини - Пирин, Рила и Родопите. Живописните маршрути, стръмните изкачвания през пресечени местности, реки и полета ви разкриват вълшебството на природата и ще оставят във вас траен спомен, който ще ви накара да се върнете отново. Приключението е вълнуващо през всеки сезон от годината, защото без значение дали ще се нацапате в калта или измокрите в снега, изживяването носи незабравими моменти и желание за още заряд с адреналин.

Имайте предвид, че преди всеки старт се преценяват индивидуалните възможности на всеки участник и според тях се правят нужните промени в маршрута или темпото на каране. Всеки участник получава инструкции за безопасност, които следва да спазва. Също така ние предоставяме на всеки клиент каска, гащеризон, с който да предпази дрехите си и калцуни за обувките. Готови ли сте вече да потегляме?

Безопасност и комфорт

Ако никога до сега не сте карали ATV, не се притеснявайте, защото най-важното за нас е да дадем на хората, които ни се доверяват, сигурност. Нашите водачи са професионалисти, добре обучени и с много опит. Машините ни са нови и много добре поддържани. Всички са с автоматични скорости, което ги прави лесни за управление. Предварително ще получите подробни инструкции как да управлявате безопасно машината. Безопасността и качеството са нашите основни приоритети.

ATV Турове

Нашите маршрути предлагат разнообразни опции, съобразени с вашите желанията. За любителите на дългите приключения и за тези, за който един час тур е крайно недостатъчно, можем да предложим еднодневни и двудневни разходки. Така ще имате възможност да видите и да се насладите на голяма част от дълбоко скритите и недостижими кътчета и красоти на красивата ни природа. Ще изживеете и големи предизвикателства, който ще ви останат спомен за цял живот.

Маршрути

Кратък Маршрут (60 мин.) - бърза и интересна обиколка в подножието на Пирин планина от Банско посока комплекс “Пирин голф”

Дълъг маршрут (90 мин.) - обширна обиколка в подножието на Пирин планина. Маршрутът минава през язовир “Белизмата” и манастир “Палигоден“ и комплекс “Pirin Golf”

Екстремен Маршрут (60 мин.) - обиколка по екстремни терени и пътеки в подножието на Пирин.

Целодневен тур с организиран обяд - тук имаме няколко изключително интересни предложения за турове. Те могат да бъдат в района на Родопите, Рила или в подножието на Пирин.

Двудневен тур - 3 планини (с организирана нощувка) - това невероятно приключение се организира само чрез предварителна заявка.

За записвания:

ATV Tours Bansko
Банско, ул. Найден Геров №1, 0896 769 663
FB ATVToursBansko