fbpx Наръчник за бюджетно пътуване | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Наръчник за бюджетно пътуване

Следвайки дългогодишната си мисия да предоставя достъпни цени на билетите, Wizz Air събира на едно място най-важните напътствия, които да помогнат на пътниците да планират следващото си приключение на най-добрата възможна цена.

Изберете дестинацията и периода на пътуване внимателно

Първата стъпка е изборът на бюджетна дестинация. Wizz Air лети до горещи точки като Крит, Сицилия, Лисабон и Бари, които са най-добрият избор за пътници, търсещи достъпни полети и достатъчно опции за дата и час. Освен това, избирайки часове извън пиковите или пътувайки в средата на седмицата, можете да спестите още повече.

Използвайте „Търсачката за цени“ и планирайте предварително

За най-добрите ценови оферти, планирайте и резервирайте билетите си няколко месеца предварително. Проверявайте редовно wizzair.com и използвайте инструмента „Търсачка за цени“, който можете да откриете под „Plan“ секцията на сайта. Търсачката за цени ви помага лесно да намирате най-ниските тарифи.

Присъединете се към WIZZ Discount Club

Станете член на Wizz Discount Club и се наслаждавайте на специални привилегии на борда, промоции за WIZZ Café & Boutique, както и минимум 10 евро отстъпка за полети с цени от над 19,99 евро и 5,00 евро отстъпка за багаж, закупен онлайн за вас и до 5 придружителя.

Вземете WIZZ Priority

Инвестирайте в WIZZ Priority, за да се насладите на предимства като приоритетно качване и допълнителен багаж на борда. Резервирането на вашите билети предварително с WIZZ Priority е значително по-евтино от плащането за багаж на летището, където таксите са по-високи. Комбинацията от 10 кг багаж на колелца и ръчна чанта, които WIZZ Priority гарантира, са напълно достатъчни за повечето пътувания.

Заложете на автоматичен избор на място

Независимо дали пътувате сами или с компания, най-добре е да заложите на опцията за автоматичен избор на места. Заемането на две места едно до друго води до допълнителни разходи към вашата тарифа, които е препоръчително да бъдат избегнати.

Чекирайте се в мобилното приложение

Спестете време и пари, като се чекирате онлайн на сайта или в мобилното приложение на WIZZ. Чекирането на летището винаги има допълнителни такси. Изтеглянето и използването на приложението прави цялата процедура по-проста и по-безопасна. Апликацията не само ще ви информира за стартирането на онлайн чекирането, но и в него ще можете да съхранявате бордните си карти. То ви позволява да проверявате информация като разписания, разпределение на местата и др.

Възползвайте се от допълнителните услуги на WIZZ

Wizz Air предлага разнообразие от полезни услуги в допълнение към самолетните билети с помощта на външни партньори. „Партньорските услуги“ включват резервации на хотели, коли под наем и летищни трансфери. Резервирайте през booking.com и получете обратно 5% от стойността на резервацията си като кредити във вашия WIZZ профил.