fbpx Огромен интерес към круизите на Celestyal, отварят нови дати | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Огромен интерес към круизите на Celestyal, отварят нови дати

Celestyal обогатява графика си за 2025 г., като увеличава броя на плаванията по маршрутите „Раят на Адриатика“ и „Desert Days”.

И двата маршрута са на кораба Celestyal Journey, който е с капацитет 1260 гости. Първото плаване по „Раят на Адриатика“ беше по-рано този месец, а дебютът на „Desert Days” е планиран за 9 ноември 2024 г.

Представянето на двата маршрута предизвика голям интерес и положителна обратна връзка от гостите на Celestyal и затова компанията добавя 5 нови плавания към програмата си за 2025 г. Едновременно с това Celestyal предлага и допълнителни възможности за три- и четиридневни круизи по маршрута в Арабския залив.

Новите плавания са:

В средиземноморската програма

- Два допълнителни седемдневни круиза по маршрута „Раят на Адриатика“ с начална точка Атина и спирки в Кефалония (Гърция), Дубровник (Хърватия), Котор (Черна гора), Бари (Италия), Корфу (Гърция) и Катакало (Гърция). Датите за отплаване са 22 и 29 март 2025 г. на цени от 559 евро на човек (за вътрешна двойна каюта, хранене, напитки с храненията, 75 евро отстъпка за предварително резервирана екскурзия на брега, пристанищни такси и такси за обслужване).

Новите круизи стават част от програмата, в която вече са заложени 8 плавания по „Раят на Адриатика“ от април до октомври 2025 г. и три летни плавания по същия маршрут от юли до август 2025, които имат спирка и във Венеция.

В програмата за Арабския залив

- Три допълнителни седемдневни круиза по маршрута „Desert Days” с начална точка Доха (Катар) и и спирки в Бахрейн (Обединени арабски емирства), Дубай (Обединени арабски емирства), Хасаб (Оман), Сир Бани Яс (Обединени арабски емирства) и Абу Даби (Обединени арабски емирства). Датите за отплаване са 15 и 22 февруари, 1 март 2025 г. Цените са от 529 евро на човек. 

Новите круизи стават част от програмата, в която вече са заложени 14 плавания от Доха. Те са в продажба за периода ноември 2024-декември 2025 г. В новите предложения има и 2 специални варианта за плаване от Доха до Абу Даби и от Абу Даби до Доха, които ще се проведат в периода ноември-декември 2024. 

Сelestyal добавя и още плавания към вече утвърдените в програмата круизи по най-новия представен маршрут „Desert Days”. Те включват и три- и четиридневни възможности.  

Предложенията за по-кратки плавания включват релаксиращ плажен круиз в средата на седмицата или обиколка на града през уикенда. От тях могат да се възползват и гости на местните хотели, които искат да разнообразят престоя си в региона си с кратък круиз.  

Новите предложения включват:

Тридневен сегмент от маршрута „Desert Days” с начална точка Доха и спирки в Бахрейн и Дубай. Датите за отплаване са 15 и 22 ноември; 13, 20 и 27 декември 2024 г., както и 3 януари, 21 и 28 февруари 2025 г. Цените са от 279 евро* на човек.

Четиридневен сегмент по маршрута „Desert Days” с нощувка и отплаване от Дубай (Обединени арабски емирства) и спирки в Хасаб (Оман), Сир Бани Яс (Обединени арабски емирства) и Абу Даби (Обединени арабски емирства). Датите за отплаване са 11 и 18 ноември; 9, 16, 23 и 30 ноември 2024; 6 януари, 17 и 24 февруари и 3 март 2025 г. Цените са от 349 евро на човек. 

„Щастливи сме, че зимната програма с плавания по „Раят на Адриатика“ и маршрутите по Арабския залив предизвиква огромен интерес. Развълнувани сме, да предложим на нашите гости повече възможности чрез допълнителните дати за плавания и новите сегменти от маршрутите.“, заяви главният търговски директор на Celestyal Лий Хаслет. 

„Сезонът през 2025 г. ще бъде с най-много плавания и най-добрият досега. С това, че обогатяваме програмата на Celestyal с нови маршрути и региони и намаляваме цените с до 50% до април, продължаваме да изпълняваме мисията си да създаваме незабравими моменти за нашите гости., допълва той. 

Всички нови круизи ще бъдат в продажба от 19 март 2024. Те ще бъдат част и от пролетната кампания, която включва намаления до 50%, като най-ниските цени за резервация ще бъдат само 125 евро на човек.