fbpx Преносим летен купон от Sony | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Преносим летен купон от Sony

Преносим летен купон от Sony

Лятото не истинско, ако около нас няма джаджи, които да ни съпътстват. Затова Sony предлага няколко страхотни преносими устройства, които гарантират перфектни летни изживявания на открито.

Преносимо зарядно CP-V3

Неприятната ситуация, в която батерията ви свършва точно когато не трябва, вече е минало. С преносимо зарядно CP-V3 съвсем бързо ще можете да презаредите и да продължите да споделяте вашите страхотни летни моменти онлайн. Зарядното има капацитет от 2800mAh и висока мощност от 1.5А, която осигурява бързо зареждане на смартфона в движение.

DSC-QX10 Lens-Style фотоапарат

Запечатайте всеки важен момент в невероятно качество и детайлност с подвижния DSC-QX10 Lens-Style фотоапарат. Това перфектно за всякакви фестивали устройство превръща смартфона в мощна камера благодарение на своя сензор с висока резолюция, оптичното приближение, функцията Optical SteadyShot за балансирани изображения и допълнителните ръчни настройки. Може да заснемате снимки и видео от всякакъв ъгъл. Ако се опитвате да направите снимка на любимия си изпълнител на сцената, но сте част от гъстата тълпа по време на концерт, просто вдигате QX10 и запечатвате кадъра, докато следите какво е уловил фотоапарата ви на екрана на вашия смартфон. Този фотоапарат се побира лесно в джоба и предлага множество творчески възможности за редакция на вашето изображение или за незабавно споделяне на снимки през смартфона ви.

Безжични високоговорители SRS-X3 и SRS-X2

Ако сте на къмпинг купона ще направите в малките и леки безжични колонки SRS-X3 и SRS-X2. И двата говорителя са достатъчно мощни, за да спретнете истинска забава. Колонките разполагат с вградена презареждаща се батерия, която позволява до 7 часа производителност. Качеството на звука е без компромиси, въпреки размера, и дори е подобрено благодарение на технологията ClearAudio+, както и на вградения режим „Звук“.

 

 

Facebook коментари