fbpx Обиколка на света за един ден | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Обиколка на света за един ден

Обиколка на света за един ден

На 9 юни 2013 г. Хилтън София беше домакин на благотворителното събитие „Да обиколим света за един ден“, чиято цел беше да се съберат възможно най-много километри, за да се обиколи земята два пъти в рамките на един ден – инициатива на фондация „Хилтън за Обществото”.
В събитието се включиха над 350 участника и 70 деца, които участваха в различни забавни събития и игри, за да се съберат средства за младите хора в нужда, подкрепяни от Фондация СИЙДЪР.
Задачата на всички участници беше да помогнат при събирането на повече изминати
километри в Южния парк, което ставаше с помощта на колело, предоставено от „Драг”, тичайки или пеша. Много бяха желаещите да навъртят километри с предоставените автомобили Opel ADAM. Така с помощта на ADAM и благодарение на ентусиазма на всички участници общата сума събрани километри възлиза на 1753 км!
Водещ на събитието беше Богдан Томов, който допринесе за приятното настроение на всички участници. Голямата награда от томболата беше 4-дневен престой в Хилтън Глазгоу, спечелен от гост на Opel. Още дузина късметлии спечелиха награди от Хилтън София – неделен брънч, нощувка в Хилтън София, карта за спортен център и други. Професионалните детски аниматори от Wonder Group се грижиха за децата, докато родителите им се наслаждаваха на барбекю в градината на Хилтън към Южния парк. Имаше и надуваем замък – истинско удоволствие за малчуганите, които направиха и рисунки на тема „Около света за един ден”.

Facebook коментари