fbpx Dacia връчи нов автомобил от надпреварата за 100-те национални обекти | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Dacia връчи нов автомобил от надпреварата за 100-те национални обекти

Като официален партньор на националното движение „100 Национални Туристически Обекта” от 2009г. насам, Dacia предоставя за втори път голямата награда лек автомобил Dacia Logan връчена от Рено Нисан Бълагрия. Щастливката е Биляна Николова Захариева от София.

190 носители на златна значка, които през тази година успяха да покорят 100те най-забележителни кътчета на България и участваха в томболата, която се провежда за 45ти път.
Тази година, освен рекордния брой награди – 252, за първи път бяха връчени два леки автомобила Dacia. Освен носителите на злани значки, един от участниците, които за по-малко от година успяха да съберат по 100 марки от обектите на движението, спечели чисто нова Dacia Sandero, осигурен от БТС с финансовата подкрепа на туристически дружества от страната и обекти от националното движение. Щастливката е отново дама, Аксиния Лозанова Лишева от Пловдив.

Сътрудничеството между БТС и Dacia започна с инициативата „Дните на Dacia” през 2009 година. То е следствие на екологичната ангажираност на автомобилния производител и на готовността му да задоволи типичните нужди на българина. Удобството, достъпността и функционалността на автомобилите на марката, ги правят както незаменими помощници в работата, така и абсолютно подходящи за обиколка на прекрасните кътчета на страната ни.