fbpx Ден на информационната сигурност | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Ден на информационната сигурност

Ден на информационната сигурност

Днес в София се провежда Ден на информационната сигурност, организиран от Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ), който е част от няколко отделни, организирани в различно време на годината свързани събития, всяко фокусирано върху конкретни теми, касаещи развитието на ИТ в България.

Темите, които се коментират днес по време на конференциите са „Информационната сигурност: Пресечна точка на държава, бизнес и НПО”, „Модерните информационни технологии – възможност за малките и средните предприятия” и „Е-Детство: Методики за изследване и законодателна рамка за закрила на децата в онлайн среда”.

Патрон на форума е Министър-председателят на Република България, Бойко Борисов, а темите от конференциите са припознати като ключови от свързаните с проблематиката управляващи лица, като Вицепремиера и Министър на МВР, г-н Цветан Цветанов; Министъра на МТИТС, г-н Александър Цветков, както и директора на ГДБОП, г-н Станимир Флоров. Всички те ще бъдат официални гости на събитието на 29.11.2010 г. и ще насърчат развитието на ИКТ бранша в България.

Facebook коментари