fbpx Тенис турнир Peugeot 2022 ще се проведе на на 14 и 15 май | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Тенис турнир Peugeot 2022 ще се проведе на на 14 и 15 май

За 21-ва година PEUGEOT организира най- големия любителски  турнир за смесени двойки в България, който ще се проведе на 14 и 15 май 2022 г. на кортовете на Тенис клуб Левски в гр. София.

Всеки желаещ тенисист любител, който отговаря на условията на регламента на състезанието, може да се запише за турнира, организиран от София Франс Ауто. Събитието ще се проведе в неотменимия дух на приятелство, а позитивните емоции ще изпълват уикенда. Всяка двойка, ще има възможността да премери сили с останалите тенисисти любители и да се забавлява по пътя към победата и голямата награда.

Партньори на събитието в тазгодишното му издание са BNP PARIBAS и Загорка, а главният съдия на турнира ще бъде Мария Раденкова

Срокът за записване за всички желаещи да участват е 10 май.

Записването за турнира е онлайн, като за улеснение на участниците е предвидена възможност за заплащане на таксата с карта, или по банков път.

Участието на двойка е в размер на 30 лв. В нея са включени храна и напитки за участниците, както и тениска с логото на турнира, за спомен от едно незабравимо преживяване.

На събитието участниците и посетителите ще имат възможност да видят и докоснат най-новото попълнение в гамата на марката – Новия 308. Моделът е първият с новата емблема на Peugeot и олицетворява идеята за бъдещото технологично, стилистично и дизайнерско развитие на френския лъв.