fbpx EVERTY придоби Sofia Office Center | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

EVERTY придоби Sofia Office Center

Глобалната компания за инвестиции в недвижими имоти Everty обявяви петата си  инвестиционна сделка в България - Sofia Office Center. Сградата е разположена на бул. „Цариградско шосе“ и предоставя удобството на добре развита бизнес среда.

Офис центърът е на 14 етажа с предлага гъвкави офис решения, спрямо нуждите и предпочитанията на различен тип бизнес. Наемателите избират пространство с площ от 350 кв.м. до 1450 кв.м. на етаж. Офисите могат да бъдат обособени в отделни помещения или в отворени пространства. Сградата разполага с кафе, ресторант и заседателна зала на партера, подходящи за различни бизнес поводи. Превъзходната гледка към София допълва комфорта на работната среда. Районът разполага с добър достъп до обществен транспорт и пътна инфраструктура. А непосредствената близост до Летище София допълнително улеснява международните бизнес пътувания.

Сградата притежава сертификат BREEAM* за енергийна ефективност, оценен с „Отличен“. Това е стъпка към осъществяване на глобалната стратегия на Everty за покриване на критериите по ESG.

Антония Йорданова, Country Manager на Everty Bulgaria сподели:

„Последната ни инвестиционна сделка e значима стъпка от нашата стратегия за развитие. Това е петият пореден актив в София. Сградата е клас А, с най-висока оценка за устойчивост. Притежава първокласно местоположение и удобна транспортна свързаност.  Гордеем се с включването на Sofia Office Center към нашето инвестиционно портфолио.“