fbpx Европейското поколение иска персонализирани автомобили | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Европейското поколение иска персонализирани автомобили

Европейското поколение иска персонализирани автомобили

Според новото проучване на Goodyear „ThinkGoodMobility“ 81.6% от поколението на хилядолетието биха искали да притежават автомобил, който отговаря на техните лични условия за технологично ниво, устойчивост и употреба.

Персонализацията трябва да бъде на първо място функционална – 28.7% искат консумацита на гориво на автомобилите да отговаря на поставените цели до 2025 година.

На въпросите на новото проучване на Goodyear „ThinkGoodMobility“ отговориха учени, инжинери и дизайнери от 12 европейски пазара, които споделиха своите виждания за мобилността на бъдещето през 2025.

“Поколението на хилядолетието желае продуките и услугите да са съобразени с техните изисквания и нужди, така че не е учудващо, че това се отразява и на изискванията им за автомобила, който ще карат след 10 години“, коментира Карлос Чиполити, генерален директор на иновационния център на Goodyear в Люксембург.

Поколението на хилядолетието се отнася пренебрежително към персонализирането от чисто естетични цели. Според проучването младите хора желаят персонализация, която да е функционална и да се отнася до проблемите, които ги вълнуват – устойчивост и безопасност, без да правят компромиси по отношение на цената, независимостта или уединението.