fbpx Фестивал за електронна музика в Шумен | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Фестивал за електронна музика в Шумен

На 7 Юли, събота, в Шумен ще се проведе второто издание на фестивала за електронна музика Music Highlands. Мястото на събитието е паметник "Създатели на българската държава" (паркинг на информационен център), природен парк „Шуменско плато”; началото е в 20:00 часа, краят в 07:00 сутринта на следващия ден, входът е напълно безплатен.

Фестивалът, ще събере на едно място над 10 популярни диджеи от чужбина и България. Хедлайнери в програмата са румънските продуценти Microcheep & Mollo, издаващи музиката си за италианския култов лейбъл Italo Business, както и родните техно диджеи Balthazar & JackRock, които съвсем скоро пускат ново парче за лейбъла на Umek - 1605. Заедно с тях на сцената ще се изявят нашумелите 2 Guys In Da House, Aiho от Bosphorus Underground Recordings, DJane Yani, Betega, Blagov, DJ SBP, Kid Mode, Krumec, DJ X и Bimbo.

Организаторите са се погрижили за всички детайли, които да направят обстановката приятна за феновете – голяма сцена, добро озвучаване и осветление, барове, химически тоалетни и др. В денят преди фестивала - 06 Юли, петък - ще има и подгряващо парти в клуб Mazalo с начален час 23:00. В Mazalo ще бъде и официалното афтърпарти на Music Highlands 2012.