fbpx GEFCO въвежда проследяващ инструмент с гласово активиране | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

GEFCO въвежда проследяващ инструмент с гласово активиране

Групата GEFCO представи нов уникален инструмент с гласово активиране за проследяване на пратки на клиенти посредством технологията Smart Speaker и логистичния софтуер Cargowise.

Новото решение, което допълва предлаганата до сега от GEFCO услуга за проследяване, е разработено от спедиторската дивизия на GEFCO за клиенти, изискващи следващо поколение мониторинг в реално време на пратки с висок приоритет, където скоростта и ефективността са от най-голямо значение.

Инструментът, наречен TRACY, използва логистичния софтуер на Wisetech Global Cargowise чрез "умение" на интелигентния високоговорител. Това позволява на клиентите да получат основна информация за доставката, включително произхода, дестинацията, номера на полета/кораба и очакваното/действителното пристигане чрез проста гласова команда.

TRACY има за цел да допълни традиционните предложения за проследяване на GEFCO, като GEFC@nnect, който осигурява на клиентите висока проследимост чрез онлайн портал. Устройството е разработено да подпомогне бизнеса, който изисква водеща за пазара скорост и сигурност за доставки с времева критичност.

Групата GEFCO вече демонстрира успешно новата технология пред клиентите си по-рано от предвиденото пускане. Това бележи първата стъпка от постоянната еволюция на инструмента, като всички следващи модернизации ще осигуряват все повече функционалности, включително възможност за връзка с уреди, проследяващи полети и морски съдове. 

С цел да посрещне нарастващото желание на клиентите за по-персонализирани услуги, GEFCO разработи и наградената услуга „Автомобилът ми е там“, позволяваща на крайните клиенти да управляват доставките на новите си автомобили чрез мобилно приложение.