fbpx Грант Кардон идва в София на 18 юни | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Грант Кардон идва в София на 18 юни

Американският предприемач и бестселър автор на Ню Йорк Таймс Грант Кардон пристига на 18 юни в Парк Хотел Москва. Той ще води своя популярен семинар „Бизнес и живот по 10”.

Кардон е създател и водещ на телевизионното шоу Turnaround King, в което демонстрира как да се оживят бизнесите и да се върнат обратно към ръст, независимо от тежкото състояние на икономиката. Уникалният и земен подход на Кардон, заедно с хумора, остроумието и заразната енергия, му позволяват да ангажира всяка публика, давайки му титлата „Предприемач на 21-ви век."

Предлага практически съвети по продажби, маркетинг, изграждане на марки и предприемачество чрез различни медии – списания, онлайн, телевизия и радио, както и чрез редица книги, аудио пакети и семинари. Неговата страст е да научи хората как да продадат идеите си, своите продукти и услуги, независимо от икономическия климат, предоставяйки практически инструменти, необходими за изграждане на собствено положение и успех по пътя към професионалните върхове.

Желаещите да бъдат част атмосферата на семинара на Кардон с възможности за ценен нетуъркинг сред присъстващите, могат да се регистрират за участие на http://grantcardone.bg/10x-seminar/

списанието е медиен партньор на събитието