fbpx Глобална платформа за пътуване популяризира големите градове | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Глобална платформа за пътуване популяризира големите градове

Priceless Cities е единствена по рода си глобална платформа, която популяризира големите градове в света, като предлага на потребителите си неповторими преживявания, привилегирован достъп и атрактивни оферти, които сега са на разположение и за българите.

Priceless Cities предлага изключителни преживявания, предложения и промоции в 36 града, включително Рим, Ню Йорк, Париж, Лондон, Мюнхен и Дубай. Платформата е разпространена в над 50 страни и е преведена на 20 езика. 

Според скорошното проучване MasterIndex 2015 българските картодържатели пътуват все повече и по-често в чужбина – около 51% от тях казват, че пътуват в чужбина поне веднъж годишно (което е с 19% повече в сравнение с 2014 г.)

Без значение къде по света е човек, платформата е разработена така, че да отговаря на неговите потребности и в същото време да му позволява да споделя интересните неща през социалните мрежи".

Priceless Cities е глобално свързана платформа за хора, които пътуват и отговаря на въпроса „какво искаш да правиш днес?“ по начин, по който потребителите не са си представяли. Тя дава възможност на потребителя да се свърже с градовете, в които пътуват по различен начин, осигурявайки уникални преживявания в множество любими сфери като хранене, спорт, изкуство и култура.

Българските картодържатели трябва само да регистрират профили.