fbpx Hewlett Packard Enterprise затвърждава позициите си на българския пазар | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Hewlett Packard Enterprise затвърждава позициите си на българския пазар

Hewlett Packard Enterprise затвърждава позициите си на българския пазар

"Светът вече не е подредена лазаня, а разбъркани спагети, всичко вече е свързано", така Ираван Хира, управляващ директор на Hewlett Packard Enterprise управлявано от Селектиум, сравни времето, в което живеем, по време на среща с медиите. представиха новостите в света на технологиите и демонстрираха как решенията в областта на Интернет на нещата (IoT), изкуствения интелект (AI), блокчейн и машинното самообучение стоят в основата на цифровата трансформация на индустрии и пазари и променят начина ни на живот.

“Иновациите са заложени в ДНК-то на Hewlett Packard Enterprise (НРЕ)”, каза Хира. “Един от многото примери за това е HPE Infosight – специално разработено решение за задълбочено учене чрез изкуствен интелект (AI), с помощта на което се елиминира загубата на време и главоболията при управлението и поддръжката на сложни ИТ инфраструктури. Чрез облачно-базиран прогнозен анализ и машинно самообучение, решението успява да предвиди и разреши над 86% от потенциалните проблеми още преди тяхното възникване и евентуалното им пагубно влияние върху бизнеса. С помощта на иновации от този тип, многократно се разширяват възможностите на бизнеса, което се отразява положително и на крайните потребители”, допълни Хира.
Hewlett Packard Enterprise България продължава да предоставя продукти и интелигентни решения за съхранение на данни в защитена хибридна инфраструктура, мобилност и мрежова свързаност от най-висок технологичен клас на своите клиенти от различни индустрии и публичния сектор.