fbpx Huawei и Pantone Color Institute разработиха цветовите гами на предстоящите смарт устройства | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Huawei и Pantone Color Institute разработиха цветовите гами на предстоящите смарт устройства

Световният институт по цветове Pantone Color Institute и Huawei Consumer Business Group обявиха партньорство, което се изразява в съвместна работа по съчетаване на последните цветни тенденции в предстоящото лансиране на продукти Huawei на мобилния конгрес в Барселона.

Комбинирайки модерната експертиза в инженерството и металообработването на Huawei, с уменията на изследователски център Pantone Color Institute, ангажиран в експериментална работа с цветове, потребителите по света могат да очакват съвсем скоро нови устройства, които съчетават иновация със зашеметяваща красота и цвят.

Институтът по цветовете си партнира с различни световни марки, за да им помага да комбинират мощта, психологията и емоцията на цветовете в своите стратегии за дизайн. Чрез вълнуващото партньорство с Huawei, Pantone Color Institute  ще продължи да проучва езика на цветовете, за да предостави в ръцете на клиентите на компанията най-поразителните и впечатляващи цветни гами устройства.

Ричард Ю, главен изпълнителен директор на Huawei Consumer Business Group споделя: “Щастливи сме да работим с такава авторитетна организация в лицето на Pantone Color Institute, за да развиваме нашата гама от продукти и да предоставяме на потребителите най-новите тенденции в цвета на устройствата. В Huawei вярваме силно в силата на колективната мъдрост и сътрудничеството и сме уверени, че това партньорство ще позволи на потребите да изразяват себе си по-ясно чрез универсалния език на цвета.“
Лори Пресман, вицепрезидент на Pantone Color Institute, допълва: “Все повече потребители използват цвета като начин за изразяване и виждаме различни експерименти и негови творчески приложения. Цветът наистина е средство, чрез което хората могат да изразяват себе си пред света. Huawei разпознава тази еволюция в потребителската динамика и чрез нашето сътрудничество ще се стремим да предоставим на клиентите на компанията способността да изразяват смело своите възгледи чрез цвета на устройствата“.