fbpx Идва новото поколение Range Rover | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Идва новото поколение Range Rover

Идва новото поколение Range Rover

етикети

Четвърто поколение Range Rover е разработено от нулата, улавяйки новаторския дух и класическия дизайн на оригиналния модел. Това е първият всъдеход в света с революционно олекотена, изцяло алуминиева конструкция, която е с 39 процента по-лека в сравнение със стоманената на предишния модел. По този начин общото тегло на автомобила е намалено с цели 420 кг.
Благодарение на олекотената алуминиева платформа са постигнати значителни подобрения в ефективността и бързоподвижността на автомобила. Но най-важното е, че разходът на гориво и въглеродни емисии са снижени до абсолютен минимум.

Новият Range Rover впечатлява още с нови алуминиеви предна и задна рама и с изцяло реконструирано въздушно окачване на четирите колела. Запазено е емблематичното луксозното возене на всъдехода, а управлението и бързоподвижността му са значително подобрени. Новото окачване гарантира по-стабилно и уверено влизане в завоите, с естествено и интуитивно усещане на волана. Моделът представя и революционната версия от ново поколение на системата Terrain Response® на Land Rover, която анализира текущите условия за шофиране и автоматично избира най-подходящите настройки на автомобила за съответния терен. Клиентите на новият Range Rover могат да избират между усъвършенстваните бензинови двигатели V8 и дизеловите агрегати TDV6 и TDV8, комбиниращи бързо ускорение със значително намалени CO2 емисии. Доставките на новия модел ще започнат в началото на 2013 година.

Facebook коментари