fbpx Това е новата Alfa Romeo MILANO - спортен дух и модерни технологии | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Това е новата Alfa Romeo MILANO - спортен дух и модерни технологии

етикети

Alfa Romeo представи новия MILANO пред международни медии в Милано, в историческата централа на автомобилния клуб Milano, по нетрадиционен начин и с двойна цел - от една страна да демонстрира новия език на Alfa Romeo; от друга, за потвърждаване на това дълбоко и гордо партньорство с града, където Alfa Romeo е основана през 1910 г. като емблема на перфектния баланс между иновация и традиция.

В сегмент, в който има ограничен брой спортни версии, произлизащи от универсални модели, MILANO съчетава стил, удобство и динамика на шофиране. Безкомпромисен комфорт, доказан от най-големия багажник сред премиум конкурентите (400 л). MILANO се предлага в хибридна и  в електрическа версия, без разлика по отношение на стил или оборудване.

В ниво IBRIDA, MILANO е първият автомобил в сегмента, който предлага и варианта за задвижване на всички колела Q4 с автоматизирано управление на задвижващия мост на задните колела, а в ниво ELETTRICA - в два варианта на мощност със 156 к.с. и пробег до 410 км, и спортен VELOCE с 240 к.с., олицетворение на спортната ДНК на Alfa Romeo.

Новият    MILANO е дълъг малко над 4 метра,  с изцяло нов, актуален спортен дух, който надхвърля представите и се издига към отличителното ниво на Alfa Romeo чрез идеално спортно позициониране.

В центъра зад волана се откроява цифровия 10,25” TFT екран за достъп до данните на автомобила и настройките за технологиите за управление. В средата таблото и с ориентация към водача е разположена 10,25” система със сензорен екран, разработена за работа с уиджети и с графични компоненти, предназначени за интуитивно взаимодействие с всички функции, които могат да бъдат персонализирани чрез бързо и лесно приплъзване. Всеки потребител може да създаде своя собствена начална страница, където всяка от функциите може да бъде изведена за лесен достъп. За допълнително подчертаване на интериора вентилационните отвори на климатика са във формата на quadrifoglio (четирилистна детелина), символ par excellence на спортния дух на Alfa Romeo. И накрая, за да хванат окото и да приветстват водача,

спортните седалки Sabelt се отличават с обгръщаща облегалка, която съчетава висока механична устойчивост, перфектна ергономичност и структурна лекота.

В електрическата версия се предлага се в две версии на мощността, 156 или 240 к.с. Литиево-йонната батерия осигурява 410 км пробег в цикъла WLTP или  590 км в градския цикъл. Зареждането на 100-кВ DC станции за бързо зареждане отнема по-малко от 30 минути, за да се заредят батериите от 10 до 80%.