MINI вече е готов за футболното първенство

MINI вече е готова за футболното първенство в Бразилия. Оригиналното предложение за феновете е създадено като проява на почит към красивата игра и се казва MINI Paceman GoalCooper.
Дизайнерският екип на MINI с капитан Oliviero Weilinho комбинира цветовете зелено, синьо и жълто, в ексклузивната линия за екстериора „Danielson” осигурявайки на MINI ранна преднина с 1:0.

Интериорът не си позволява да попадне в засада. „Тревното покритие” е Brasileiro Green, а "прожекторите" във формата на MINI LED пакет за вътрешно осветление пресъздават усещането на стадиона. С това оборудване на борда MINI Paceman GoalCooper ще предизвика "мексикански вълни" на всичките четири места.

Моделът е напълно подготвен за преглед на спорни съдийски решения и виртуозни попадения, посредством live web stream. Универсална поставка за смартфон отпред и за Apple IPAD на задните места осигурява удобно гледане в официалната ложа на задните седалки. За развлечение преди мач или в почивката между две полувремена MINI Paceman GoalCooper разполага с комплект настолен футбол монтиран на централната релса Center Rail .

MINI Paceman GoalCooper е напълно оборудвана за тренировки между мачове. Задните облегалки могат да се сгънат, превръщайки багажника, изцяло тапициран с „тревно покритие”AstroTurf, във футболна врата. Мрежата е прикрепена зад предните седалки. MINI Paceman GoalCooper има силна защитна линия, което прави много трудно за всеки нападател да отбележи гол. Веднага щом сензорите на Контрола на дистанцията при паркиране (PDC), заедно с интериорните сензори на алармената система, регистрират изстрел към вратата, електрическият капак на багажника се затваря предотвратявайки, преминаване през гол линията и запазване на резултата.

Ако все пак даден играч успее да преодолее вратаря той може да сподели успеха си веднага с други шофьори на MINI. При последния съдийски сигнал, след 90 минути игра, резултатът се предава чрез IPAD чрез специален MINI Paceman GoalCooper MINI Connected App. Благодарение на интелигентната свързаност резултатите могат да бъдат сравнявани онлайн с други регистрирани потребители по всяко време. Резултатите се обновяват всеки ден и в края на турнира Световният шампион на MINI общността ще вдигне трофея.  

 


 

Facebook comments