fbpx Insignia OPC с 6-степенна автоматична предавателна кутия | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Insignia OPC с 6-степенна автоматична предавателна кутия

Insignia OPC с 6-степенна автоматична предавателна кутия

Топ моделът на марката Opel, Insignia OPC, разполагаща с мощност 239 кВт/325 к.с., вече се предлага и с шестстепенна автоматична предавателна кутия. Спортният автомобил със задвижване на четирите колела се характеризира с впечатляваща динамика и поведение на пътя, високи стандарти и невероятно съчетание на цена и качества.

Контролният модул на адаптивната трансмисия е в комуникация с мехатронната ходова част FlexRide, която адаптира функциите на амортисьорите и на някои други системи съобразно с желанията на водача. Шофьорите на OPC могат да избират между режима Standard, който предлага общо съчетание от параметри на ходовата част, подходящи за всекидневно шофиране и режим Sport, при който окачването се „втвърдява” и спомага за намаляване на наклона на каросерията при динамично шофиране.

Динамичните качества, разходът на гориво и нивата на емисии на версиите с новата трансмисия на практика са идентични с тези оборудвани с механична предавателна кутия. Автоматичните версии на Insignia OPC ускоряват от нула до 100 км/ч в диапазона от 6.3 до 6.6 секунди, а максималната скорост за всички е ограничена на 250 км/ч. Разходът на гориво и емисиите на CO2 в комбиниран цикъл с новата предавателна кутия са съответно 10.7 л/100 км и 251 г/км (седан и хечбек) и 11.0 л/100 км и 259 г/км (Sports Tourer).

Facebook коментари