fbpx Ford празнува 120 години от създаването си | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Ford празнува 120 години от създаването си

етикети

На 16.06.2023 г. се отбелязват 120 години от създаването на Ford Motor Company.

От Ford Model T до Mustang, F-150 Lightning и Explorer, иновациите, преосмислянето и преоткриването са водеща сила в създаването на най-желаните продукти и услуги, които дават на хората възможността да се движат и да преследват мечтите си. Форд произвежда машини, които дават на клиентите свобода.

Ford е създателят на най-продавания спортен автомобил в света, най-продавания автомобил в Америка, най-продаваната лекотоварна гама в Европа, най-продавания пикап, най-популярния плъг ин хибрид и много много други.

Ford вече 120 години е водещ производител, осигуряващ мобилност за милиони. Компанията работи усилено да електрифицира света като създава електрически автомобили, еталон в класа си. Mach E, F-150 Lightning, Transit, Explorer, Custom, Courier са само началото на нова глава в историята на компанията. Устойчива мобилност, свързаност, софтуерно дефинирани автомобили са новото поколение продукти и услуги.

По случай юбилея, Мото-Пфое ще предложи до края на 2023 година серия от специални предложения на българските клиенти на Ford.