fbpx Intel представи 3-то поколение процесори и ултрабуци у нас | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Intel представи 3-то поколение процесори и ултрабуци у нас

Intel представи у нас следващата вълна Ultrabook™ устройства, които са оборудвани с третото поколение Intel® Core™ процесори. Те са по-бързи, предлагат усъвършенствана сигурност и голям избор от дизайни. Intel обяви споразумения с Cando*, HannsTouch*, TPK* и Wintek*, за да осигури възможности за сензорна технология за очаквания ръст на Ultrabook convertible дизайни с възможности за сензорни технологии. Новите Ultrabook системи предлагат усъвършенствана сигурност с вградена Intel® Anti-Theft технология, с ограничено време за абонамент за обслужване, без да е необходима инсталация в избрани глобални пазари. 

Ultrabook устройствата, базирани на новите 3-то поколение Intel Core процесори предоставят до два пъти по-висока медиа и графична производителност, в сравнение с предишното поколение, дълъг живот на батерията и предлагат по-голям избор от стилни, тънки дизайни. Тези устройства преминават от състояние на хибернация до режим на активност за по-малко от 7 секунди. Intel® Smart Connect Technology помага да се актуализират автоматично имейлите и социалните мрежи, дори когато ултрабукът е в спящ режим, и по този начин запазват мощността и живота на батерията.

По отношение на сигурността Intel® Anti-Theft technology позволява автоматично да се деактивира системата, ако е изгубена, или открадната.
Intel подготвя и решение, с което потребителите ще могат да проверяват и актуализират своите социални медии, да използват voice over IP разговори, да търсят в интернет и да контролират своите медийни файлове. Потребителите могат също да контролират Ultrabook устройствата, когато не са свързани към Интернет с помощта на гласа си, за бързо и лесно стартиране на приложения, да ползват локални медийни файлове и да работят с много приложения едновременно.

Новите продукти са вече на разположение у нас, предлагани от Acer, Asus, Jar Computers, Laptop.bg, Lenovo, Most Computers, Multirama, PCstore.bg, Sony и Toshiba.