fbpx Ивет Лалова стана част от олимпийския отбор на Visa | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Ивет Лалова стана част от олимпийския отбор на Visa

Visa обяви ангажимента си към над 90 спортисти от Отбора на Visa, като им предлага възможност да разширят отношенията си с компанията през 2021 г. Visa подкрепя Международния олимпийски комитет и решението на министър-председателя на Япония Шиндзо Абе да отложи Олимпийските игри в Токио 2020 до 2021 г. Компанията потвърди, че се гордее с Отбора на Visa и с олимпийските и параолимпийските надежди, които представят най-разнообразния списък със спортове в историята на програмата. Отборът на Visa обединява спортисти от 51 държави, които се състезават в над 30 вида спорт.

Visa обяви, че българската спринтьорка Ивет Лалова се присъединява към Отбора на Visa, наред с другите Олимпийски и Параолимпийски атлети, подготвящи се за Олимпийските игри Токио 2020.

Севдалина Василева, генерален мениджър на Visa за България, Гърция и Кипър, заяви: „Като един от най-дългогодишните партньори на Олимпийските и Параолимпийските игри, Visa очаква с нетърпение Олимпийските игри Токио 2020. В България сме горди да подкрепим Ивет Лалова, първата българска спортистка, присъединила се към Отбора на Visa. Като лекоатлетка тя е модел за подражание и доказва, че жените могат да постигнат всичко с всеотдайност и упорит труд. Това ще е петото участие на Ивет на игрите и ние сме щастливи да я приветстваме в Отбора на Visa, като й пожелаваме късмет по пътя й към олимпийски медал.“

Ивет Лалова сподели: „За мен е чест да бъда сред толкова много олимпийски медалисти и спортисти от световна класа. Това, че съм част от Отбора на Visa, ме кара да се чувствам горда и ме мотивира да работя усилено през следващите месеци. Подкрепата на Visa по време на моята подготовка ми дава увереност и спокойствие, но изпитвам и чувство на отговорност като единствен спортист, представящ България. Спомням си колко впечатлена бях на предишни Олимпийски игри от снимките на спортисти на Отбора на Visa в олимпийското село. Тайно мечтаех един ден да бъда един от тях. Благодаря, че ме избрахте!"

Създаден през 2000 г., Отборът на Visa подкрепя над 500 спортисти. Всеки е избран въз основа на спортните си постижения, характер и житейски опит и е припознал много от ценностите и приоритетите на Visa.

снимка: МОК