fbpx Изцяло българко агнешко месо в магазините на Кауфланд за Великден | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Изцяло българко агнешко месо в магазините на Кауфланд за Великден

Изцяло българско е агнешкото месо във всички 60 хипермаркета на Kaufland България за Великден, като веригата си партнира с утвърдени български производители на висококачествено агнешко месо. Качеството на месото преминава стриктен многостепенен контрол по цялата верига на доставки в Kaufland и на място в хипермаркетите на веригата.

С български произход са и всички козунаци*, които Kaufland традиционно предлага за Великден. Тази година те са производство на 7 утвърдени производители и семейни фирми с наложени традиции в хлебарството, с които търговската верига си партнира от дълги години. Потребителите могат да открият разнообразие от над  20 вида български козунаци, сред които са както пакетирани, така и прясно изпечени и ръчно плетени козунаци с автентичен роден вкус.

Традиционно висок в Kaufland е делът на българските яйца – над 90%. Тази година за Великден веригата ще предложи яйца, производство на 7 български производителя с птицеферми в районите на Добруджа, Мизия, Поликраище и други. В седмицата на Великден тематичният великденски асортимент на Kaufland ще включва и боядисани български яйца за още по-голямо удобство на клиента.

За Великден и Гергьовден потребителите могат да открият голямо разнообразие от висококачествени родни плодове и зеленчуци. През пролетта и есента техният дял в Kaufland надхвърля 80%.