fbpx Излезе новият хартиен брой, сезон Пролет 2017 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Излезе новият хартиен брой, сезон Пролет 2017

Признайте си, че лягате и ставате със смартфона. Станали сме толкова зависими от технологичния свят, че дори и да се дърпаме, няма как да се откачим от хорото, което се върти с все по-бясна скорост. Отваряме прозорците на вилата, за да влезе чист въздух няколко часа преди да сме тръгнали натам, хладилникът ни „казва” колко яйца и колко кофички мляко липсват, кафето ни чака, защото „се е” приготвило с един клик преди да сме отключили вратата и още десетки примери. От другата страна на тези примери е бизнесът, който изследвайки потребителското поведение, го насочва в една или друга посока.

Всички вече говорят за дигитална трансформация и погледнато реално, тя за момента е единственото бъдеще, с всички позитиви и негативи. Затова в следващите страници, заедно с нашите автори, се опитахме „да преведем” на по-директен достъпен език какво се крие зад този леко звучащ футуристичен термин. Потърсихме практичната страна от него за вашия бизнес и докато големите корпорации хвърлят милиарди в нови разработки на следващото поколение технослужители, как вие да направите вашата трансформация. Да намерите вашето ново, най-добро място на бизнес сцената, докато някой друг не го е заел.

Ясно е, че измъкване от този океан няма, но колкото по-бързо се научим да плуваме, толкова по-дълго ще ни има на повърхността и ще успеем да стигнем по-далеч.

В броя ще откриете статии как предстящата дигитализация конкретно ще повлияе на бизнеса, как IoT ще променят същината на бизнеса и как ще откриват нови възможности за нови бизнеси, ще ви дадем конкретни стъпки за тримесечен дигитален маркетинг, както и ще може да сверите къде сте вие, като шеф, в социалните медии. Дигиталното пространство обаче създава и кибергении - има ли кой да се бори с тях? Изключително полезна е и статията за начина по който намирате служители и персонал - дали не е във вас грешката по начина, по който предлагата офертата? 

Срещаме ви и две много интересни и успешни дами -Ружа Бодурова, изпълнителен директор на Горубсо-Златоград и Нери Карра, дизайнер и създател на бранда за висококачествени чанти Neri Karra.

Адв. Мургова разглежда дилемата - на съд с монополите или решаване на споровете чрез медиация?

Мит или реалност е разликата в заплащането по пол? Данните представя екип на фондация „Джендър проект в България“. Според тяхното изследване, жените доминират при нископлатените отрасли и дейности със заплати под 500 лв., а при по-високите заплати над 1000 лв. мъжете прогресивно стават повече. 

Търсете в пунктовете Inmedio в моловете и Кауфланд, както и в централни бензиностанции.