fbpx Излезе новият хартиен брой на сп. Твоят БИЗНЕС, сезон Лято 2013 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Излезе новият хартиен брой на сп. Твоят БИЗНЕС, сезон Лято 2013

Летният ни брой развива темата за новия маркетинг и сме повече от горди, че в него събрахме изключителни статии от практици на новия, реален маркетинг. Съвсем уверено можем да кажем, че за тези, които сега навлизат в тази наука, създадохме малък учебник. Убедени се, че ще им бъде полезен в бъдеще, а за всички останали - броят е „сверка на часовника“. Ето и някои от темите.

- Позициониране на нова марка – защо първо трябва да да се направи позициониране преди създаването и трябва да бъдат взети решения за бизнес модела. Статия на д-р Ваня Бабанин.
- Изследване на агенция Нюмарк за онлайн поведението на групите.

- Социалните мрежи и родният бизнес – препоръките на Жюстин Томс, експерт онлайн медии и онлайн присъствие.

- Определяне на целевите групи. Представяне на конкретно дефиниране на аудиторията от Йолита Ботева, маркетинг мениджър на ОМК.

- Как да станеш царят на пазара? Етапи на запознаване на потребителя с марката.

- Пет златни правила при организиране на събития от екипът на агенция BROKS VISION

- Приказки за ПР-а или как историята на вашия бизнес да намери място в медиите от Христина Пейчева, комуникации BMW Group България.

- Да наложиш българска марка от Александър Дурчев от All Channels Communication Group

- Маркетинг в криза - часът на Сун Дзъ и „Изкуството на войната”

- Какво е брандинг и има ли почва той у нас? Първо интервю в България на Филип Цвингел от INTO Branding.

Не сме пропуснали да ви срещнем с Калина Кисьова, началник отдел „Малък бизнес” в Societe Generale Експресбанк, която представя програмата Джереми 2,

В правната част адв. Мургова представя как чрез медиация могат да се решат проблемите между компании, без да се губят средства и време в съда. За търговската несъстоятелност коментират адвокатите Светослав Йорданов и Иван Тосков
Каква сила е нужна за да започнеш отначало, разказва екипът на агенция Knowbox.
Знаете ли какво е придружител по пътя към нови хоризонти? За екологията на взаимоотношенията на пазара на труда разказва Капка Стойкова, Development Zone

След като направихме анкета на нашите страници и в социалните мрежи, Станимир Андонов подготви една много силна и задълбочена статия - има ли лицемерие в корпоративната социална отговорност?

Накрая ви предлагаме глътка отдих с един творчески ден и защо всеки може да рисува. Ще видите някои от българските автомобилни премиери.