fbpx Излезе от печат хартиеният брой на сп. твоят БИЗНЕС, сезон Зима | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Излезе от печат хартиеният брой на сп. твоят БИЗНЕС, сезон Зима

 Излезе от печат новият хартиен брой на сп. твоят БИЗНЕС, сезон Зима 12/13. Темата на броя е търговията днес и нейните особености, както и най-новите и форми на развитие.  Дали вече можем да говорим за маркетинг след криза и как да запазим и увеличим продажбите е една от интересните статии на броя.

Заедно с това Сп. Твоят БИЗНЕС публикува за първи път данни за e-commerce в България от мащабното проучване за медиа потреблението “Mediascope Европа” 2012. Представяме потребителското поведение и как търговците се настойват да работят спрямо него. Разбира се място намира и онлайн пазаруването и направата на онлайн магазин.

Ще научите от Ангел Стоянов, собственик на веригата „Дон Домат” защо франчайзингът все повече навлиза в България и защо има успех. Друга интересна тенденция е Търговията на бартер или как да не губим стока във време на свито потребление.

Специалисти представят как технологиите помагат на търговията и защо стандартите за електронен обмен на данни GS1 улесняват автоматизацията на процесите.

В рубриката свят представяме възможностите, които българските предприемачи имат да изнасят своя продукция в Китай, колкото и невероятно да звучи това.

Царят дава – пъдарят не дава или как законовите рамки се усложняват от бюрокрацията. Коио са основни спънки при издаването и легализиране на различни документи.

Дали само материалните стимули могат да задържат служителите в една фирма и какви са модерните инструменти за управление на Човешките ресурси представяме в отделна статия.