fbpx Излезе от печат хартиеният брой на сп. твоят БИЗНЕС, сезон Зима | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Излезе от печат хартиеният брой на сп. твоят БИЗНЕС, сезон Зима

Излезе от печат хартиеният брой на сп. твоят БИЗНЕС, сезон Зима

 Излезе от печат новият хартиен брой на сп. твоят БИЗНЕС, сезон Зима 12/13. Темата на броя е търговията днес и нейните особености, както и най-новите и форми на развитие.  Дали вече можем да говорим за маркетинг след криза и как да запазим и увеличим продажбите е една от интересните статии на броя.

Заедно с това Сп. Твоят БИЗНЕС публикува за първи път данни за e-commerce в България от мащабното проучване за медиа потреблението “Mediascope Европа” 2012. Представяме потребителското поведение и как търговците се настойват да работят спрямо него. Разбира се място намира и онлайн пазаруването и направата на онлайн магазин.

Ще научите от Ангел Стоянов, собственик на веригата „Дон Домат” защо франчайзингът все повече навлиза в България и защо има успех. Друга интересна тенденция е Търговията на бартер или как да не губим стока във време на свито потребление.

Специалисти представят как технологиите помагат на търговията и защо стандартите за електронен обмен на данни GS1 улесняват автоматизацията на процесите.

В рубриката свят представяме възможностите, които българските предприемачи имат да изнасят своя продукция в Китай, колкото и невероятно да звучи това.

Царят дава – пъдарят не дава или как законовите рамки се усложняват от бюрокрацията. Коио са основни спънки при издаването и легализиране на различни документи.

Дали само материалните стимули могат да задържат служителите в една фирма и какви са модерните инструменти за управление на Човешките ресурси представяме в отделна статия. 

Facebook коментари