fbpx Изложение на BMW и MINI втора употреба | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Изложение на BMW и MINI втора употреба

Започна петото специализирано търговско изложение за сертифицирани употребявани автомобили BMW и MINI EXPO посетителите могат да избират от над 100 налични в България употребявани автомобили BMW и МINI, на обща стойност от 9,20 млн. лв. Всички автомобили в съответствие с програмните и продуктови изисквания на BMW Premium Selection и MINI NEXT, са на възраст до 5 години, пробег до 120 000 км, доказан произход и сервизна история и ползват 24 месечна гаранция и услугите на BMW и MINI Мобилен Сервиз.

Акцент в тазгодишното издание на търговското изложение са и оригиналните аксесоари BMW Performance, които позволяват индивидуализиране на автомобилите BMW във всеки етап от жизнения им цикъл, както по отношение на външния вид, така и по отношение задвижването и окачването. Специално внимание е отделено на гамата от велосипеди BMW и MINI, а към закупените в рамките на изложението автомобили клиентите ще получат, като подарък велосипед BMW.

През последните години реализацията на сертифицирани употребявани автомобили в България разширява с между около 15 – 20% кръга на клиенти на модели от актуалната моделна гама на BMW и MINI.

В рамките на изложението представители на BMW Financial Services предлага индивидуални решения и информация относно финансирането, лизинга и застраховането на автомобили с марка BMW и MINI. За всички сделки по време на събитието и до 30 април 2014 г. се предлага преференциален лихвен процент. Предварително одобрение за финансиране на покупка се получава в рамките на един час.