fbpx КIA с три премиери на автосалона в Женева | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

КIA с три премиери на автосалона в Женева

КIA с три премиери на автосалона в Женева

На 81-ия международен автосалон в Женева, КIA ще покаже 3 изцяло нови модела.
Четвърто поколение Рио е с отличителна външност и подчертана индивидуалност. Моделът е комбинация от европейски финес, корейски привкус и звучно латинско име, които го определят като международна икона. KIA Rio е с водещо в класа ниво на вредни емисии СО2 – от 85 г/км. Заедно с консумацията на гориво от едва 3.2 л/100 км, Rio ще се превърне в един от най-благоприятните за околната среда автомобили в Европа.

Следващо поколение KIA Picanto е с изцяло нова, по-зряла и по-самоуверена визия. Напълно рестилизиран и реконструиран, автомобилът е по-висок и с по-голямо междуосие от своя предшественик.  Автомобилът ще редефинира позицията на модела като най-компактния в сегмента. С по-голяма дължина и междуосие, Пиканто за първи път ще се предлага във варианти с 3 и 5 врати.

След дебюта си в Обединеното Кралство, КИА ще покаже изцяло новото си попълнение – Optima Хибрид пред европейската аудитория. С планирано серийно производство от септември тази година, удивителният седан демонстрира нови технологии, които ще намерят приложение в бъдещи модели на марката.