fbpx Клавиатура, която може да се мие | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Клавиатура, която може да се мие

 

Случвало ли се е да разлеете чаша с кафе или друга напитка върху клавиатурата на компютъра? Сигурно няма как да сте пропуснали това преживяване... Скачате буквално като опарени (а и действително е така) и търсите с какво да спасите първо клавиатурата. Затова Logitech разкри най-новия си продукт от серията PC клавиатури - Logitech® Washable Keyboard K310, която може да се мие и бързо изсъхва. Тя е проектирана за удобно писане при познатото разположение на клавишите и притежава елегантен, тънък профил.

Клавиатурата може да бъде измивана ръчно неограничен брой пъти и потапяна (с изключение на USB кабела) във вода с дълбочина до 28 см. Специалните дренажни отвори на гърба осигуряват бързо съхнене. Надписите върху клавишите са лазерно гравирани и със защитно UV покритие, което гарантира, че буквите няма да се отмият. Освен това клавишите издържат до 5 милиона натискания, така че тази клавиатура ще понесе не само миене, но и здрави ръце.

Тя разполага с пълен набор от функционални F-клавиши и цифров блок, и е съвместима с Windows® XP, Windows Vista® и Windows® 7. С 12 горещи клавиша за мигновен достъп до Интернет, имейл, игри, контрол на звука и др. можете веднага да заредите най-често използваните приложение само с натискането на клавиш. И за да направи живота ви още по-лесен, тази клавиатура не изисква софтуерна инсталация, достатъчно е да я включите директно в компютъра, след като я извадите от кутията и да започнете да пишете. За Бъл
Клавиатурата се очаква началото на октомври 2012 г. на препоръчителна крайна цена от 79.99 лв. с ДДС.