fbpx Къмпингуване с MINI | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Къмпингуване с MINI

В първите дни на пролетта, MINI представя атрактивно предложение за къмпинг оборудване. Великолепно обзаведена каравана с две спални ниши и покривна палатка за двама. в класическото цветово съчетание на John Cooper Works изострят апетита
Караваната „Cowley“, предлага всичко необходимо за комфортно къмпингуване - две приветливи легла, газова печка с два котлона, резервоар за вода с помпа и съдомиялно съоръжение, слънчев модул за зареждане на бордовия акумулатор и 230-волтов контакт за захранване на хладилника, телевизора/DVD-плеъра и HiFi стерео системата.
Формулата за тази ексклузивна вила на колела е „максимално удоволствие от пътуването, с минимален отпечатък“ – съвсем в духа на творческото оползотворяване на пространството, отличителна черта на MINI. Силуетът на „Cowley“ напомня на проектирания с размах, заоблен дизайн на вратите на MINI от вътрешната страна. Освен това двете странични врати са с плъзгащи се настрани прозорци – точно както при класическото Mini до 1969 г. Караваната, е със само 12 см по-широка от MINI Clubman и тежи малко по-малко от 300 кг.
Палатката може да се монтира лесно на покрива на MINI, MINI Clubman или MINI Countryman и също предлага място за двама.