fbpx Коледни инсталации светнаха по големи сгради | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Коледни инсталации светнаха по големи сгради

Коледни инсталации светнаха по големи сгради

В началото на месец декември централата на „Инвестбанк“ отново засия с нова, атрактивна инсталация с мотото „Покрай модерните амбиции да не забравяме българските традиции“. Стилизирана българска шевица – елбетица, украсява фасадата на банката на столичния булевард „България“.  С топлите си цветове, тя носи посланието на благословия за здраве и хармония в живота на човека.

„Като българска банка, в навечерието на светлите празници Коледа и Нова година и предстоящото председателство на страната ни на ЕС бихме искали отново да припомним за изконните традиции и националните символи, с които се гордеем. Новата ни фасада е само началото на редица проекти от цялостната ни програма за корпоративна социална отговорност, в подкрепа на популяризирането на българските духовни и културни ценности и традиции, които предстои да развием през 2018 година“, сподели г-жа Весела Джиджева – Член на Управителния съвет и Изпълнителен директор на „Инвестбанк“.
Заедно с инсталацията „Покрай модерните амбиции да не забравяме българските традиции“, „Инвестбанк“ изгради и светлинна коледна украса и красива елха, за радост на столичани и гостите на града, с която значително допринася за подобряването на градската среда през празничния месец. 

Facebook коментари