fbpx Коледният камион на Coca-Cola пристигна в България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Коледният камион на Coca-Cola пристигна в България

Коледният камион на Coca-Cola се завърна в България и днес беше посрещнат от стотици души в центъра на столицата. Световноизвестната марка за безалкохолни напитки изненада нищо неподозиращите жители и гости на София със специален флашмоб, воден от Дядо Коледа и десетки посланици на доброто, на бул. „Витоша“. По този начин брандът отбеляза пристигането на яркочервения празничен символ на Coca-Cola и даде старт на националната обиколка на камиона, която ще включи 8 български града.

Иконичният камион на Coca-Cola се завръща в България, за да пренесе коледната магия сред хората. Под слогана на тазгодишната коледна кампания „Един Дядо Коледа не стига“, той ще обикаля из страната през декември, като ще предоставя възможност на посетителите да се насладят на разнообразни коледни активности в специално обособено коледно градче в осем населени места в България – Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Велико Търново, Враца, Благоевград и София. Първата спирка на камиона-емблема е Пловдив, където на 1 и 2 декември редица изненади ще очакват всички желаещи да станат част от коледното вълшебство. А кога и къде ще бъдат следващите спирки – екипът на Coca-Cola ще разкрие съвсем скоро.

В празничното коледно градче всеки посетител ще може да изработи и закупи, за сума по свой избор, коледна играчка за близки и любими хора в работилницата на Дядо Коледа, като сумата ще бъде дарена изцяло в полза на Сдружение "Операция: Плюшено Мече". В допълнение, дигитална фотобудка ще запечата магическия момент за всеки, който желае. Снимките ще могат да се вземат за спомен и ще оставят лична следа върху дигиталната коледна елха на градчето. Снимки с белобрадия старец и специален кът за писане на писма с мили думи и пожелания, които да зарадват някой непознат, избран на случаен принцип от друг град, също са част от коледния тур на камиона.