fbpx КОМПАРЕКС България с престижна награда - "Партньор на годината" за България на Майкрософт за 2018 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

КОМПАРЕКС България с престижна награда - "Партньор на годината" за България на Майкрософт за 2018

КОМПАРЕКС България е носител на престижната награда "Партньор на годината" за България за 2018 г. Компанията бе отличена сред топ партньорите на Майкрософт за отлични постижения в областта на иновациите и реализацията на решения за клиенти, базирани на Майкрософт облачни технологии.

Оана Пиперова, регионален мениджър за Балканите, КОМПАРЕКС сподели: "За мен е удоволствие да получа тази награда като висока оценка от страна на  Майкрософт. За втори път получаваме признанието "Партньор на годината" в нашата шестгодишна история на българския пазар. Това доказва, че ангажимента ни към нашите клиенти е от най-висок приоритет и е винаги в техен интерес ". (на снимката Оана Пиперова - вляво и Десислава Христова от Компарекс България по време на церемонията по връчване на наградите в Лас Вегас).

Наградите бяха представени в няколко категории, като победителите бяха избрани сред повече от 2800 участници от 115 страни по света. КОМПАРЕКС България беше отличена за предоставяне на изключителни решения и услуги в областта на облачните технологии, както и за отлично представяне в България.

Наградите „Партньор на годината“ се дават на партньори на национално ниво, които демонстрират отлични постижения във връзка с внедряването на решения на Майкрософт на различни клиенти през изминалата година. Тази награда е признание, че КОМПАРЕКС България е успяла да работи ефективно с местното представителство  на Microsoft, като демонстрира иновации и бизнес влияние, удовлетворявайки изискванията на клиентите и спечелването на нови такива.

“В Майкрософт помагаме на организациите и хората да постигат повече чрез партньорска мрежа от над 650 компании в България. Ние особено ценим тези партньори, чиито служители развиват високи компетенции в облачните технологии и подкрепят компаниите в тяхната дигитална трансформация. Компарекс България са пример за професионализъм и отдаденост на клиентите, и през последните години постоянно инвестират в развитието на служителите с технологична експертиза в облачните технологии на Майкрософт. Щастливи сме, че Компарекс е нашият Партньор на годината и им благодарим за тяхната лоялност,“ заяви Калин Димчев, изпълнителен директор на Майкрософт България.

КОМПАРЕКС е един от водещите световни доставчици на ИТ услуги и номер 1 компания за управление на софтуерни лицензи за региона на Европа, Близкия изток и Африка ( ЕМЕА). Представителството на КОМПАРЕКС в България отворя врати през месец август 2012 г., като само за шест години привлича за свои клиенти едни от най-големите компании у нас.